Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

maandag 27 december 2010

2de kerstdag Eelde

Net zoals vorig jaar gisteren op Eelde gestaan. Mooi verzilverde artikelen ,mooi kristal en mooie terrines meegenomen. Lichtjes aan en de sfeer was weer goed. Nu zul je zeggen werken op 2de kerstdag, mij niet gezien. Nou wij klagen niet. We hebben ten eerste een erg leuke dag gehad en daarbij komt als eigen onderneming moet er toch brood op de plank komen. Wij hebben een leuke tijd in januari in het vooruitschiet en dan moet je toch keuzes maken. Wat betreft die leuke tijd ,daarover later meer. Binnenkort weer mooie veranderingen maar nu nog even ons klaarmaken voor het balansen. Nog 1 week en we zijn het jaar weer uit ,nog een paar artikelen tellen `uhum` en kijken wat 2011 ons te bieden heeft. Wij zijn benieuwd.

dinsdag 14 december 2010

Saunabezoek

Na een heerlijk weekend in onze winkel met een kerstfair gisteren met mijn beste vriendin naar de sauna geweest. Soms moet je jezelf eens lekker verwennen en omdat we het lekker druk hebben gehad was gisteren de uitgesproken dag. Richting Nijmegen om haar daar thuis op te halen en vervolgens naar de sauna. Heerlijk een dagje kunnen bijkletsen en kunnen genieten van het nietsdoen. Sauna in, voetenbad, massage, schoonheidsspecialiste,heerlijk eten gewoon geweldig. Nog een paar weken en dan zijn we het jaar alweer uit. En dan maar eens rustig kijken wat het nieuwe jaar ons brengt.

vrijdag 10 december 2010

Soepterrines





Deze week erg druk bezig geweest met de voorbereidingen van aanstaande weekend. Weer een deel van de winkel omgegooid en een kast vol terrines gemaakt. We hadden een kamer die niet erg naar ons zin was en die hebben we helemaal leeg gehaald. Vervolgens de boel weer rustig inrichten en nu is hij toch naar onze zin. Het is nu weer genieten om die kamer binnen te komen en al die mooie terrines te zien staan. Eigenlijk zonde om ze te verkopen, toch ook wel weer leuk omdat je weet dat je anderen er blij mee kan maken.
Voor degene die nog niet weet wat je het weekend kan doen,
Kom gezellig naar onze kerstfair op 2 locaties met veel mooie artikelen om je huis mee in te richten en cadeau´s . Vanaf ons adres hebben we nog enkele tips om ook te doen in de buurt.....


maandag 6 december 2010

inkopen afgelopen weekend 4-5 december











Afgelopen weekend, ondanks het weer , weer een tripje gemaakt naar ons buurland. Veel sneeuw gezien en zondag een goede plens regen op het dak gehad. Er werd zelfs een markt afgezegd omdat de brandweer het niet vertrouwde omdat er teveel sneeuw op het dak lag. Instortingsgevaar dus geen markt!!
Zaterdag naar een markt geweest waar we geen hoge pet van op hadden maar bij binnenkomst werd ik al vrolijk bij het zien van 2 Society Ceramique terrines en Jaap was helemaal in zijn sas met 3 mooie oude stolpen. De markt was geweldig en blij zijn we ´s avonds naar een hotel gereden. Heerlijk een kroegje gepakt en lekker gegeten en gedronken. De volgende dag naar een markt ,wat ook niet in de planning lag even verderop, daarna naar de markt die dus was afgelast. er was nog 1 markt op de terugweg en die was zo klein dat we daar binnen 15 minuten alweer buiten stonden. Lekker op tijd naar huis dus. Vandaag lekker uitgeslapen en daarna spullen uitpakken en prijzen. Foto´s maken, maten meten en ik begin zo met de webwinkel. Veel kijkplezier met al dat moois wat we weer hebben gescoord en hopelijk zien we jullie aanstaande weekend bij onze kerstfair.




vrijdag 3 december 2010

Kerstfair 11 en 12 December



Kerstfair 11 en 12 December


Brocantehuis en Mooi Veendam



Op veler verzoek en als vervolg van het avondje Genieten organiseert Brocantehuis Veendam i.s.m. Mooi Veendam een gezellig kerstweekend. Op 11 en 12 december zal er op deze twee locaties een kerstfair worden georganiseerd helemaal in de sfeer van de komende kerst. Hier kunt u ideeën opdoen om uw huis kerstklaar te maken en cadeau´s voor onder de boom te vinden. Beide locaties zullen u doen verrassen met de hoeveelheid aan cadeau´s en sfeerartikelen. Kijk uw ogen uit bij:


Mooi Veendam Boven Oosterdiep 149 9641 JR Veendam

Brocantehuis Veendam Boven oosterdiep 27 9641 JM Veendam

Zaterdag 10.00-17.00 uur


Zondag 13.00-17.00 uur