Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

maandag 30 januari 2012

Champagne ontbijt

Vannacht geslapen in het Van der Valk hotel in Arnhem. Er zit een heel verhaal achter en ik wil het jullie niet onthouden dus bij deze. Twee weken geleden stonden we in Arnhem in , in het Gelredome, en omdat het te ver rijden naar Veendam is hadden we besloten om een hotel te boeken. Zo kwamen we bij het van der Valk Hotel terecht. Wij boeken de kamer altijd zonder ontbijt want op de tijd dat het ontbijt begint zitten wij vaak al weer in de bus op weg naar onze bestemming. Zo ook dus dat weekend. Een overnachting zonder ontbijt. Zaterdagavond aangekomen, heerlijk gegeten en vroeg naar bed. Zo rond 9.00 uur lagen we al op 1 oor te snorren in ons bedje. Om ongeveer 3.00 uur werden we gewekt door veel kabaal op de gang. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iemand aankomt en zich even in de deur vergist of iets te diep in het glaasje heeft gekeken. Nu echter duurde het kabaal wel erg lang en na een half uur me geergerd te hebben aan het kabaal vanaf de kamer de receptie gebeld. Er bleek een groep jongeren naar een feest te zijn geweest en iets teveel te hebben gedronken. Daarbij was het testosteron gehalte en de verdeling meiden-jongen ook niet in ons voordeel. Het werd een `versier`nachtje voor de heren, althans dat dachten ze. Via de telefoon had ik in iddels begrepen dat er meerdere mensen hadden geklaagd en ze waren met de feestgangers bezig. Uiteindelijk ben ik toch weer in slaap gevallen en na een paar uur ging de wekker weer. Bij het uitchecken hebben we het nog even over de niet erg stille nacht gehad en met de welgemeende excuses van het hotel gingen we toch weer opgewekt naar onze bestemming.


Vorige week kreeg ik een mailtje. De fam. van der Valk wou ons, i.v.m. dit onrustige weekend, toch nog een keer op hun kosten uitnodigen om te laten zien dat je toch heerlijk kunt relaxen in Arnhem. We kregen een tegoedbon opgestuurd voor een gratis overnachting incl. ontbijt. Wat een goede service.


Afgelopen weekend hebben we op Utrecht gestaan. Samen met onze lieve vriendin Anneke van Labellejolie.nl hadden we 3 kramen op een rij. Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Heerlijk om met een gezellige meid naast je staan die ook kan lachen en waarbij je samen tot een mooie rij kramen komt. We hadden e.e.a. door elkaar heen gedecoreerd wat tot een mooi plaatje is gekomen. Elkaar geholpen met inpakken en uitpakken en elkaar de verkoop gunnen.
Bedankt Anneke, wij vonden het weer super gezellig.

Vervolgens besloten om zondag door te rijden naar Arnhem omdat we maandag e.e.a op het programma hadden staan en daar kwam een overnachting in Arnhem goed van pas. Dus van der Valk gebeld of we de bon mochten inleveren , dat mocht , dus op naar Arnhem. De kamer die we kregen was mooier dan de vorige en zeker een stuk groter. Heerlijk weer gegeten en op tijd naar bed want, ook al is het weekend erg gezellig, het blijft slopend. Vanochtend naar het ontbijt en toen viel mijn mond echt open. Er stond zelfs champagne.................
Nu moesten we nog rijden en inkopen dus drinken zat er niet in. De gedachte alleen was voldoende om ons een goed gevoel te geven. Heerlijk van het ontbijt genoten wat echt perfect was geregeld.


Ik kan nu zeggen : bij van der Valk in Arnhem is het goed Relaxen. Dus echt een aanrader om daar te gaan slapen. En wat betreft het incident, dat had ons overal kunnen overkomen.

Van der Valk Arnhem BEDANKT voor de goede service, u kunt ons vaker verwachten.






foto van een klein gedeelte van onze kramen met de mix van onze en Anneke's artikelen.


vrijdag 27 januari 2012

we hebben er weer een plaatje bij...







Afgelopen week weer vrienden met DE KWAST geworden en dit wandmeubel even van kleur veranderd. Ben erg blij met het resultaat dus wij gaan goed het weekend in. Hoop jullie ook!<

Groetjes.





woensdag 18 januari 2012

De winkel in een nieuw jasje





















Afgelopen 2 weekenden op de rommelmarkt gestaan om de winkel weer een beetje op te ruimen. Veel artikelen verkocht waardoor de winkel weer aardig opgeschoond is. gevolg daarvan weer aan het veranderen geslagen en het is dan ook heerlijk als het plaatje weer klopt. Veel nieuwe artikelen erbij gekocht afgelopen paar dagen en dat is ook weer genieten om naar te kijken. Kijken jullie even mee.....









dinsdag 10 januari 2012

Wit













De laatste paar weken veel geschilderd zowel prive als in de zaak. De resultaten mogen er dan ook naar zijn. Nu veel mooie witte meubelen te koop bij ons op de site.

Veel kijkplezier.