Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

vrijdag 30 maart 2012

even wat soberheid

















Even een gedeelte in de winkel een ander jasje gegeven. Na de aankopen van afgelopen weekend moest e.e.a. even anders worden neergezet. Dit is het resultaat.


Iedereen fijn weekend gewenst!






zondag 25 maart 2012

inkopen dit weekend



Na een winter met veel verbouwingen in ons huis en een aantal grote beurzen hebben we dit weekend ons hart weer kunnen ophalen in het buitenland. Genoten van het mooie weer aldaar en natuurlijk het mooie aanbod brocante. Binnenkort bij ons op de site maar hier alvast een foto.

vrijdag 16 maart 2012

50 jaar na haar dood













Staat ze ineens bij je in de stand. Marilyn Monroe! Wat een ervaring! Geen spat veranderd en nog even mooi.


Wilt u meer van haar zien




woensdag 14 maart 2012

Wonen en Co de beurs kan beginnen









































































































































































Vandaag de laatste hand gelegd aan onze stand op de beurs Wonen en co. Nog 1 nachtje slapen en dan kan het feest gaan beginnen. Alle standhouders om ons heen hebben er zin in en we kunnen bijna niet wachten om de mensen te verwelkomen. Met veel plezier zien we aankomende dagen tegemoet. Komt u ook??


























maandag 12 maart 2012

Wonen en Co de beurs Martiniplaza Groningen













Deze week staan we op Wonen en co de Beurs in Martiniplaza in Groningen. Afgelopen vrijdag zat er een bijlage in het Dagblad van het Noorden voor deze beurs. Nu hadden ze van de krant ons om foto´s gevraagd van een artikel en we hebben dus een aantal foto´s opgestuurd van diverse artikelen. Leuk is het dan ook om te zien dat we met 2 foto´s in de bijlage staan en een stuk tekst over onze winkel. De beurs, met van alles op woongebied, begint op donderdag en eindigt zondag. Dus als u op de hoogte wil worden gebracht van trends op woongebied, of gewoon even wilt genieten en wilt winkelen op het gebied van wonen zien we u graag deze week op de beurs.

Ik zou zeggen Tot dan!