Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

maandag 6 december 2010

inkopen afgelopen weekend 4-5 decemberAfgelopen weekend, ondanks het weer , weer een tripje gemaakt naar ons buurland. Veel sneeuw gezien en zondag een goede plens regen op het dak gehad. Er werd zelfs een markt afgezegd omdat de brandweer het niet vertrouwde omdat er teveel sneeuw op het dak lag. Instortingsgevaar dus geen markt!!
Zaterdag naar een markt geweest waar we geen hoge pet van op hadden maar bij binnenkomst werd ik al vrolijk bij het zien van 2 Society Ceramique terrines en Jaap was helemaal in zijn sas met 3 mooie oude stolpen. De markt was geweldig en blij zijn we ´s avonds naar een hotel gereden. Heerlijk een kroegje gepakt en lekker gegeten en gedronken. De volgende dag naar een markt ,wat ook niet in de planning lag even verderop, daarna naar de markt die dus was afgelast. er was nog 1 markt op de terugweg en die was zo klein dat we daar binnen 15 minuten alweer buiten stonden. Lekker op tijd naar huis dus. Vandaag lekker uitgeslapen en daarna spullen uitpakken en prijzen. Foto´s maken, maten meten en ik begin zo met de webwinkel. Veel kijkplezier met al dat moois wat we weer hebben gescoord en hopelijk zien we jullie aanstaande weekend bij onze kerstfair.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten