Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

donderdag 26 mei 2011

Libelle Zomerweek DE ERVARING


Hier zit een minuut tussen......
Het heeft even een paar dagen geduurd maar dan nu ons verhaal over de Libelle zomerweek. Wat een ervaring is dat kan ik je wel vertellen. We hebben de eerste 3 dagen veel wind en regen gehad wat natuurlijk niet echt leuk shopweer is maar gelukkig waren er genoeg dames die zich niet lieten weerhouden door het weer. De week is omgevlogen en we hebben dan ook heerlijk genoten van onze tijd daar. Zoveel dames op een plek dat kun je je bijna niet voorstellen. Kun je 's Ochtends nog rustig door de straten lopen, een paar minuten later kun je de straat al niet eens meer zien, wat een infasie van dames. Wel leuk natuurlijk. Op maandag telden we 8 mensen in onze tent en wij vonden dat al erg veel voor de ruimte die we hadden. De dames van donderdag hebben het ruimschoots overtroffen met 12 in een tent en wij zaten ons dan ook buiten af te vragen hoe dat binnen moest zijn. Bijgaand foto's van voor de opening 's ochtends en van een paar minuten daarna. Je kan je niet voorstellen hoeveel mensen er dan naar binnen willen in een keer. Moest een keer ,net voor opening , terug naar de bus om nog e.e.a. te halen en ik keek om over de dijk waar de mensen vandaan kwamen, bus en trein, het leek wel een mierenhoop zoveel vrouwen. We hebben een heerlijk tijd gehad en weer leuke,lieve en enthiousiaste mensen tegengekomen. 's avonds hadden we heerlijk een huisje op de camping,zonder computer en tv, dus hebben echt ontspannen de week doorgekomen. Afgelopen zondag ,na de markt weer naar huis om vervolgens maandag weer terug om de tent leeg te halen en op te leveren. Wat een verschil is dat dan weer. Iedereen weg en een strand vol met mannen hard aan het werk. Vanaf dinsdag de vermoeidheid goed ingeslagen, kon ook niet anders na zo'n week, en nu pas weer een beetje bij de tijd. De organisatie van Libelle wil ik complimenteren omdat alles goed verliep en snel gereageerd werd op calamiteiten.


Deze afgelopen week was : EEN FEEST!!!

1 opmerking:

  1. Leuk dat jullie het zo positief ervaren hebben...
    Kan me voorstellen dat je vooraf denkt.. pff als dit maar goed gaat.. groot avontuur.. Maar als het dan gelukt is .. dan mag je alleen maar trots op jezelf zijn..
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen