Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

maandag 25 april 2011

put your money where your mouth is

Afgelopen dagen weer een bezoek gebracht aan onze zuiderburen. Zondagochtend vroeg stonden er twee mannen wat te drinken bij de koffietent. Ik ken ze ergens van, de engelse programma´s Flog it, cash in the Attic, Bargain Hunt en put your money where your mouth is. Ook nu bleken ze opnames te gaan maken voor dit programma. Leuk om te zien hoe vaak iets over gedaan moet worden omdat het tafeltje wat net is gekocht toch links weggedragen moet worden ipv rechts. Nog een keer de onderhandelingen opnemen, nee toch zittend bij dat tafeltje ipv staand, en ga zo maar door. Een van de heren deed dus een aankoop tegenover ons en we konden de opnames van dichtbij meemaken. Na een goede zondag besloten maar ergens een hotel te scoren en maandag op pad inkopen. Dat, kan ik jullie melden, is erg goed gelukt. Deze week meer van onze nieuwe oude brocante. Nu heerlijk op de bank, net gedoucht, beentjes omhoog en even nagenieten. Heerlijk om met dit weer buiten te zijn, leuk te verkopen en vervolgens ook weer leuk in te kopen.


Oja, in september wordt het programma uitgezonden, wie weet, worden we beroemd en staan we er ook op.....

3 opmerkingen:

 1. Dat programma heb ik ook weleens gezien.
  Fijn dat jullie een leuke dag hadden, met goede aankopen.
  Jammer dat ik niet alle foto's kan zien.

  fijne week, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat jullie zo konden volgen hoe het een en ander werkt,ken het programma :-)
  Ik kan ook niet alle foto's zien :-(.
  Spannend allemaal nieuwe dingen,wordt je toch weer blij van he!
  Fijne dag,en ......ook nog wat genoten in je tuin?
  Groetjessssss karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb een probleem met mijn computer vandaar dat de foto´s niet doorkomen. Jullie missen niets van de foto´s van deze staan er toch op. Morgen komen de nieuwe aankopen op het blog en in de webwinkel te staan en ik kan jullie nu al zeggen er zitten mooie artikelen tussen.

  BeantwoordenVerwijderen