Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

maandag 4 juli 2011

Deventer Brocante aan de IJssel

Je ziet niet echt mooi weer, zelfs een beetje koud maar het verhield de mensen niet om te komen

Met het pontje over want parkeren bij de markt zat er deze keer niet bij!Veel mensen hadden belangstelling voor onze kraam.
Onze nieuwe paneeldeuren hadden ook geen klagen voor belangstelling. (moet nog steeds foto's nemen en maten nemen, maarja tijd he....)

Voor een paar jaar geleden stonden we elk jaar op de Brocante aan de IJssel markten. We zijn toen een winkel begonnen en konden dus de laatste paar jaar niet meer omdat we op zaterdag open waren in de winkel. Omdat we nu op zaterdag de winkel gesloten hebben , hebben we ook weer de mogenlijkheid om op deze leuke markt te staan. Afgelopen zaterdag was het dus zoveel en ,ondanks het weer, was het weer een feest om hier te staan. Leuk om weer de oude bekenden tegen te komen en bij te kletsen. Wellicht binnenkort weer! Mocht u nu niet van brocante houden dan is Deventer ook een hele mooie oude stad, leuk om te winkelen of om gebouwen te bekijken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten