Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

zondag 27 november 2011

in 1 woord: GEWELDIG!!!!!!!!!

We zijn weer terug. Moe en erg voldaan zitten we uitgezakt op de bank. Wat was het een week. De Margriet Winterfair. We hebben genoten en veel gelachen. Veel mensen (lees vrouwen) gezien. Gezellige buren gehad aan beide zijden van onze stand. Veel complimenten mogen ontvangen voor onze stand en heel veel mensen blijgemaakt met onze producten. Wat is het omgevlogen die week. We hadden nog wel een jaar door willen gaan (maar zijn echt wel erg moe nu hoor). Nagenieten en met een winkel vol rotzooi, wat ons nu helemaal niet interesseerd, denken aan wat de volgende stap zal zijn. Ik houd het even op bankhangen, uitslapen, lekker warm douchen en heerlijk tijd voor onszelf. Deze week kijken we wel wat we verder gaan doen, nu zitten we nog even op onze roze wolk (en we willen er niet af.....)

Nu jullie het toch lezen wil ik nog even wat mensen bedanken:

Arjan en Bertha bedankt voor het helpen inladen van de bus en aanhanger en de mentale steun vooraf.
Sandra, Bas en Iris, bedankt voor de verlichting en de mogenlijkheid van de aanhanger en het voedselpakketCarin en Kees voor het lenen van de hondjes

Anneke van La Belle Jolie BEDANKT voor het helpen zaterdag op de fair, wij vonden het gezellig en voor herhaling vatbaar.Voor iedereen die ons vorige week een leuke fair hebben toegewenst, BEDANKT het is gelukt.Ineke van Moooi Veendam, bedankt voor de artikelen die we mee mochten nemen.Agnes Bedankt voor het in de gaten houden en controleren van ons huis.


Bezoekers Margriet Winterfair: Bedankt, zonder jullie hadden wij niet zo'n topweek gehaden bovenal:
Elles van de_doofpot.nl BEDANKT dat we bij je mochten slapen en je bus mochten lenen. Zonder jou had het plaatje er anders uit gezien. En BEDANKT voor de leuke gezellige uurtjes 's avonds op de bank en 's ochtends bij het ontbijt. JE BENT EEN KANJER!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Ga lekker relaxen allebei! We zien elkaar gauw. Knuf van ons. San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig voor jullie dat het zo'n succes is geweest.Het is jullie gegund hoor.
    Lieve groet van Eleonore.

    BeantwoordenVerwijderen