Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

vrijdag 23 december 2011

Er waren eens

4 engeltjes. Het eerste engeltje had een kaarsje bij zich. "Dit is om licht te geven aan de mensen die het nu goed kunnen gebruiken"Het tweede had een kerstboompje bij zich. "Dit geeft aan dat ik elk jaar om deze tijd even kom kijken hoe het met jullie is"

Het derde had een pakketje bij zich. "In mijn pakketje zitten alle lieve mensen die ik dit jaar om me heen heb gehad en waarvan wij dachten: ik zou je in een doosje willen doen.."
Het laatste engeltje had een pakketje bij zich met alle nieuwe ideeen voor het nieuwe jaar. "Zoveel nieuwe ideeen dat we ze graag met jullie willen delen in het nieuwe jaar"
Wij wensen iedereen fijne dagen en wellicht komen jullie ook engeltjes tegen.............2 opmerkingen: