Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

dinsdag 25 september 2012

Brocante Special Ariadne at Home

 Tineke van Ditjes en Datjes
 Detail
 Toch leuk zo´n vermelding
Deel van de winkel....


We schrijven een paar weken geleden. Ik zit ´s ochtends op de bank, nog niet geheel aangekleed, een beetje wakker aan het worden. De telefoon gaat : Goedemorgen met Linda, van de Ariadne, ik sta bij jullie voor de deur maar ik zie dat jullie nog niet open zijn. Ik zeg, met mijn duffe kop: Als je me een momentje geeft, kleed ik me even aan en kom ik naar beneden. Zo sta ik, na enkele minuten, beneden in de winkel oog in oog met Linda van de Ariadne die samen met Alan, de fotograaf, een rondje aan het rijden is en ook bij ons een kijkje wil komen nemen. Ik schotel ze een kopje koffie voor en ze beginnen met foto's maken en we praten over ons, ons werk en onze hobby Brocante. Ik vermeld er nog bij dat we in ons hoogseizoen zitten want in deze tijd staan we veel op buitenmarkten en onze bus staat dus vol met handel en de winkel is redelijk leeg getrokken. Maar ze geniet en ziet genoeg artikelen om te fotograferen. Na een tijdje vervolgen zij hun weg weer, naar Tineke van Ditjes en Datjes, en ga ik weer verder met mijn administratie boven.
We schrijven vandaag. De telefoon gaat , terwijl ik  een kast aan het opknappen ben in ons magazijn, met Tineke: Heb je het al gezien? Nee ik heb nog niets gezien. We praten even bij en ik besluit toch even naar de winkel te rijden om de Ariadne te kopen. In de winkel bekijk ik natuurlijk dit gedeelte waar wij vernoemd zijn. Met een grote glimlach naar huis. Wat staan we er mooi op. Een hele pagina met een foto van onze winkel en enkele foto's bij de paginas. En natuurlijk de vermelding : EEN ROUTE LANGS DE 18 LEUKSTE BROCANTEWINKELS.


Trots? Ja Trots...

2 opmerkingen: