Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

zondag 25 juli 2010

Duitsland 24 en 25 juli
Gisteren en vandaag weer inkopen gedaan in Duitsland. Zo op zich heel leuk en gezellig maar af en toe gebeurd er iets wat je weer met beide benen op de grond doet staan. Terwijl wij zaterdag ,na wat goede inkopen, besloten om een kop koffie te nemen kwamen we wat bekenden tegen die we een tijdje niet hadden gezien en gesproken. Hij kwam net uit het ziekenhuis, problemen met het hart, en ging nu weer eens naar de markt. Terwijl we zaten te genieten van een kopje koffie werd er 4 meter verderop een wat oudere man onwel. Hij werd op de grond gelegd om daar wat bij te komen. Wij zijn zelf op een gegeven moment weer doorgegaan en toen we net het veld weer op waren gelopen om weer naar nieuwe dingen te zoeken kwam ons het geluid van sirenes al tegemoet. Niet lang daarna een helicopter, de traumaheli van Duitsland, die voor ons op het veld landde. We weten niet hoe het is afgelopen met de man, maar je realiseert je op zo´n moment maar weer dat het is beter is om nu te genieten en te leven en dingen niet uit te stellen van wat je nog wilt doen.

5 opmerkingen:

 1. Klopt, leef je leven alsof het de laatste dag is zegt men wel eens. Alleen wij vergeten, dat is nog wel eens lastig. Hopenlijk komt het goed met de man die onwel werd.

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn wagentje volgeladen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik klikt al weg, maar wilde nog zeggen dat het leven zo opeens voorbij kan zijn hé. En naar dat je daar dan getuige van bent.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He bah, dat is vreselijk om mee te maken en zo met de feiten op de neus te worden gedrukt. Hopelijk heeft hij het gered!
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja dat is helemaal waar. VAndaar dat we ook zo veel mogelijk genieten. Van de week een vriend begraven. Dus het is vaak heel dichtbij. Geniet van het leven........Lieve groet Leni

  BeantwoordenVerwijderen