Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

dinsdag 13 juli 2010

Vlindermarkt Emmen 13 juli
Vandaag weer op de Vlindermarkt in Emmen gestaan. Om 5.30 uur ging de wekker al en dat blijft toch altijd weer wennen. Gelukkig erg mooi weer gehad en niet die buien van gisteren. het leuke van de markt is ook dat Vitalis allerlei straatartiesten uitnodigd die elk hun eigen kunstje komen doen. We hadden vandaag een 4 mans bandje die ook nog even bij onze kraam kwam staan spelen en zingen en 2 dames in vlinderkledij op hoge stelten met muziek en dans. Niets te klagen gehad over klandizie dus weer erg tevreden naar huis om daar lekker pasta met prei en zalm te eten.

Tot de volgende markt.....

3 opmerkingen:

 1. Wat een geluk dat het weer goed mee heeft gewerkt en geen stormen, onweer en regen. Leuke markt is dat in Emmen, het ziet er zo mooi uit, als wijzelf vakantie hebben kunnen we misschien een keertje richting Emmen.

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kraam hebben jullie zeg,prachtige spullen!!

  Ik ken het niet de vlindermarkt, is het een brocantemarkt? Fijn dat jullie een goede markt hebben gehad en pasta met prei en zalm, klinkt goed!!

  groetjes, Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kraam zag er weer mooi uit. Fijn dat het weer gelukkig mee zat!
  Mmmmzz dekschalen mét deksel zijn eigenlijk ook best leuk..Ik kom snel weer langs :-)
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen