Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

vrijdag 2 juli 2010

Mijn eerste blogbericht!

Met dank aan Danielle, http://thingsilike-dani.blogspot.com/, mijn eerste blogspot berichtje. Regelmatig kijk ik naar diverse blogs die van mooi naar nog mooier gaan. Van de ene blog naar de andere en steeds weer nieuwe mooie dingen, recepten, foto´s en ideeen opdoen. Geen idee hoe ik er een moest maken wou Danielle me wel helpen, waarvoor mijn dank. De reden dat wij een blog willen is om ook aan jullie te laten zien hoe ons wereldje er soms uit kan zien en jullie te laten delen in de mooie dingen die wij tegenkomen. Wij hebben een passie voor brocante en reizen zeer regelmatig naar het buitenland om daar in te kopen voor onze winkel. Zoveel op de weg zijn houdt ook in dat we regelmatig op mooie plaatsen komen en regelmatig wat beleven,vandaar deze blog. Morgen gaan we bv naar Brussel en hopen daar weer mooie artikelen tegen te komen voor onze winkel. Hopelijk genieten jullie daarna net zo als wij doen tijdens onze tripjes.

2 opmerkingen:

 1. Leuk Ans dat je gelijk aan het bloggen bent geslagen! Morgen naar Brussel dus, jullie reizen echt van hot naar her :-)
  Bedankt voor de gezellige middag! En niet teveel leuke spullen meenemen nu hoor, heb wel weer genoeg uitgegeven de laatste tijd ;-))
  Veel plezier!
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ans....welkom in blog land.......leuk hoor..........ik volg je nu....kom je ook even bij mij buurten..............leuk !! en wie weet wil je mij ook wel volgen.....lieve groetjes fijne week,plezier in Brussel! Ria...

  BeantwoordenVerwijderen