Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

dinsdag 6 juli 2010

vlindermarkt Emmen 7 juliVandaag op de Vlindermarkt in Emmen gestaan met onze artikelen. Heerlijk weer gehad en leuke mensen gezien en gesproken. Veel artikelen al weer verkocht die we dit weekend hadden aangeschaft en dat is natuurlijk de bedoeling. Bijgaand foto´s van onze kraam.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ans,
  De vlindermarkt in Emmen, daar heb ik al meer leuke dingen over gehoord. Nu ik weet dat jullie er staan ga ik er zeker een keer heen. Jammer dat het op dinsdag is, dan moet ik wel een dagje opnemen, maar dat is het vast waard.
  Leuk dat jullie een goede dag hebben gehad.

  Die grafbordjes, heb je die ook verkocht?

  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie wel wat leuke dingen staan.
  En met dit weer is het natuurlijk ook lekkerder dan met regen. Maar is het niet veel "kijken kijken niet kopen".

  groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Lia, de artikelen staan op onze site, als ze al niet verkocht zijn. Als het alleen kijken,kijken en niet kopen zou zijn, dan zouden we natuurlijk niet gaan staan.
  Groeten Ans

  BeantwoordenVerwijderen