Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

dinsdag 18 januari 2011

Bargain HuntTijdens onze vakantie ook weer de opnames gezien van het engelse programma Bargain Hunt. Ze lopen daar gewoon door het publiek op zoek naar de schatten waar zij op de auction weer geld mee kunnen verdienen. Het is de bedoeling dat de teams, een rood en een blauw team, binnen een uur 3 items kopen die dan later weer op de veiling worden verkocht. Het team welke het meeste geld maakt is dan de winnaar. Elk team krijgt een deskundige welke raad geeft en een idee wat e.e.a. moet gaan opbrengen. Presentator van het programma is Tim Wonnacott, op de foto de man met het hoedje op, die ook vaak iets koopt en daar dan wat over uitlegt. Deze keer stond hij buiten bij een tafeltje zijn zakken te legen op zoek naar iets kleins wat hij had gekocht. Terwijl ik een foto aan het maken was kwamen er steeds meer mensen naast ons staan die ook foto´s gingen maken. Na een aantal seconden keek hij op en was erg verbaasd om daar een rij mensen te zien die allemaal een foto van hem aan het maken waren.
Er bestaat dus binnenkort de kans dat we op de engelse tv te zien zijn terwijl wij daar rondlopen naar onze eigen schatten en er een opname van gemaakt is. Misschien worden we wel beroemd........1 opmerking:

 1. Bargain Hunt een favoriet van mij net als cash in the attic; Ben sowieso een anglofiel.
  Ga jullie volgen, groetjes van Carina

  zoveel leuke (brocante) winkels (te) ver weg voor mij (Randstad).
  Hen al weer een heel lijstje voor wanneer ik weer paar dagen richting Overijssel/Drenthe ga.

  Groetjes van Carina

  BeantwoordenVerwijderen