Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

donderdag 27 januari 2011

Het zilver gepoetstAfgelopen dagen een start gemaakt om het zilver en de verzilverde artikelen te poetsen. Veel werk maar het resultaat is weer om van te genieten. De eerste ladingen zijn weer op de webwinkel gezet.
2 opmerkingen:

 1. pffff altijd veel werk ,zilver poetsen .
  Is dat mss de redern waarom er al weer veel zilver bij mij op de zolder staat ??? hahahaha.

  mooi geworden !

  Romkje XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ik nu een goede tip voor je. Je legt in een afwasteiltje een velletje zilverfolie, daarop een lepel huishoudsoda. Giet hier kokend water op en leg de te poetsen artikelen in dit badje. NIET met je neus erboven, vanwege de chemische reactie, even laten uitbruisen en dan alleen nog afdrogen. Succes als je het gaat proberen.

  BeantwoordenVerwijderen