Brocantehuis Veendam

Hallo, wij zijn Ans en Jaap en hebben van onze hobby ons werk gemaakt.Wij verkopen brocante en zijn met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Het leuke aan het geheel is de passie te delen met anderen die hier ook van houden, vandaar deze blog. Kom gerust kijken waar we naar toe gaan en welke mooie artikelen we weer mee terugnemen, die dan bij ons in de (web)winkel te koop zullen zijn. Geniet ook van andere items die ons bezig houden en we graag willen delen, veel lees- en kijkplezier

woensdag 19 januari 2011

nog even de treinreis danVoor het eerst onder het Kanaal door. Gingen we voorheen altijd met de boot vanuit Calais naar Dover, dit was de eerste keer dat we met de trein onder het water door gingen. Spannend kan ik je wel vertellen. op zo´n boot heb je nog het idee dat je gered kan worden als er wat gebeurd, met de trein, en dan onder het water door, krijg je toch het idee er moet niet zoveel gebeuren.
Op de heenweg 45 minuten onderweg geweest met een redelijk schokkende treinreis. De gehele tijd optrekken en remmen, niet geheel prettig om te ervaren dus. De terugreis ging veel voorspoediger en we waren dan ook al met 35 minuten over. Heerlijk om zo snel aan de andere kant te staan en dan geen last te hebben van de reis. Dit jaar gaan we zeker nog een paar keer en zullen dan zeker weer van de trein gebruik maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten